Verlichtingsideeën badkamer 4

Dit is een badkamer in Beacon Hill appartement dat we hebben gerenoveerd met een klant (en is eigenlijk te koop op dit moment, als je kijkt!)

Een ding waar we altijd op jacht naar zijn is geweldige wandlampen en armaturen voor de badkamerverlichting. Het is zo’n makkelijke manier om een badkamer te updaten (wees weg, vreselijke armaturen van bouwkwaliteit!) Je kunt veel of een beetje uitgeven, en een geweldige uitstraling krijgen, hoe dan ook. Dus hier is een verzameling van een aantal favorieten van alle prijspunten om u te helpen als u op zoek bent naar een aantal armaturen voor uw eigen huis te kiezen!

De ideale verlichting in een badkamer is aan de zijkanten- dit verlicht je gezicht MUCH beter dan een boven het armatuur dat een aantal vervelende schaduwen werpt. De algemene regel voor plaatsing is dat het midden van het armatuur 60-65″ boven de vloer moet zijn. Maar als je super lang of kort bent, kun je het een paar centimeter hoger of lager plaatsen.

Dit is van een fantastisch strandhuisproject dat we in het vroege voorjaar hopen te fotograferen. Deze sconce is een favoriet, en gekoppeld aan deze super unieke spiegel en de romeinse schaduwstof kwam zo geweldig uit.

Er zijn een aantal buisvormige armaturen die zowel boven als aan de zijkanten van de spiegel kunnen worden geplaatst. Deze zijn uitzonderlijk goed voor make-up toepassing bij gebruik op de zijkanten van de spiegel, omdat ze langer zijn en helderder, meer gelijkmatig licht werpen. Bij gebruik van boven de spiegels heb ik de neiging om dubbele armaturen te gebruiken in plaats van driedubbele, tenzij de spiegel uitzonderlijk lang is.

Dit is een badkamer die we deden in de kelder van een South End brownstone- met de spiegel zo dicht bij de muur dat we een boven de spiegel moesten doen. Beeld van Sarah Winchester.

WAT ADVIES OVER GLOEILAMPEN:
Edison style lampen stralen veel warmer en zwakker licht uit dan gewone gloeilampen, dus wees er bewust van als je een van deze armaturen overweegt voor een grote badkamer waar je elke dag klaar staat. Er zijn LED Edison lampen beschikbaar die de neiging hebben om een beetje helderder te zijn. Ze maken ook Edison kandelaars voor kroonluchters!
Zachte witte lampen zijn de schoonste liught- vermijd “helder wit” – het licht is te koel en hard.
LED-lampen zijn geweldig voor gezinnen, omdat ze niet warm worden – vooral geweldig voor de broodjes die kinderen kunnen bereiken.
Frosted glas armaturen maken het mogelijk om een sterkere, regelmatige lamp te gebruiken, dus als je echt helder licht wilt, kies dan voor deze stijl!
13Laat een Commentaar Deel de Post Speld het, Tweet, E-mail.

controlejas

Terwijl ik hier zit te typen, is het VOLLEDIGE WEERGAVE. SNOWING. Alsof we dit deze week nodig hebben! Mijn hemel. Dus ik dacht, toen ik vanmorgen de oude parka afstootte, dat ik een rondje jassen zou doen! Trends dit jaar gaan over textuur, van nepbont tot nepschaafsel, gewaxte katoenen quilten en nubby-wol. Ik heb een serieuze vachtverslaving, en gezien COVID, wed ik dat we deze winter allemaal veel tijd buiten doorbrengen in de kou! Dus laten we dat gebruiken als een excuus om meer te kopen! 🙂

Emma’s Kwekerij Onthulling
Eindelijk, net op tijd voor ons om te MOVE, heb ik een aantal pro-foto’s van Emma’s voltooide kwekerij! Ik ben vrij blij met hoe dit is gekomen, en ik ben nog steeds bezig om uit te zoeken hoe we een deel van dit werk in het nieuwe huis kunnen laten werken. Haar nieuwe kamer kan alleen maar romeinse tinten hebben, en ik wil deze gordijnen echt niet in stukken hakken, dus ik hoop dat ik ze in de logeerkamer kan gebruiken als ik de zoom eruit laat en de berg in het bekken laat zakken… hoe dan ook, ze waren een fortuin, dus daar moet ik aan werken 🙂 Maar ik hou ervan dat de kamer vrouwelijk is, maar dat wordt niet verwacht. Ik heb hier ook spullen uit Henry’s kinderkamer hergebruikt, evenals andere iteraties van onze gastenkamer, wat bewijst dat als je dingen koopt waar je van houdt, je ze overal kunt laten werken!

Een ding dat er zeker ongelofelijk uitziet is het behang – dit Phillip Jeffries grasdoekje in Egyptisch Blauw is gewoonweg prachtig met zijn strepen. De plafondlamp en de tekening van Kayce Hughes komen uit onze gastenkamer makeover met Serena en Lily. Het kleine bijzettafeltje naast het zweefvliegtuig… 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 1 2 3 4 5